Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lilja-suvun sukuseura ry

Lilja-suvun Sukuseura perustettiin 14.6.2001. Perustavassa kokouksessa Nilsiässä hotelli Tahkovuoressa oli läsnä yli 70 suvun jäsentä. Yhdistysrekisteriin Sukuseura merkittiin 19.6.2003.

Sukuseuran kotipaikka on Nilsiä ja toimialue koko maa.

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa.

 Sukuseuran jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on Lilja-sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Jäseneksi voi liittyä lähettämällä liittymislomakkeen, joka on linkin takana sivun alalaidassa sekä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun 20 € Sukuseuran tilille Nilsiän OP FI6252880420024293.  Viestiosaan pyydetään kirjoittamaan jäseneksi liittyvän nimi, osoite ja puhelinnumero.

Ainaisjäsenmaksu on 10-kertainen, eli 200 €.

”Suvun Viesti” on sukuseuran tiedotuslehti. Se ilmestyy kerran vuodessa ja sitä toimittaa sukuseuran toimittaja Ritva Hämäläinen. Lehti on luettavissa kotisivuilta ja se postitetaan niille jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille, joilla ei ole mahdollisuutta lukea sitä netistä.

___________________________________________________________________________________________________________________
Tiedustelut jäsenasioissa:

Sihteeri-rahastonhoitaja Tarja Savolainen
tarja.anneli.savolainen@gmail.com
044 718 2221
___________________________________________________________________